Trygg transport siden 1989

Litt om selskapet

Tryggflytting er en del av Østfold Transport Service AS som ble etablert i 1989 av Jan Roger Tofteberg. Vi er et velrennomert selskap med solid erfaring og kompetanse innen flytte- og transportbransjen.

Trygghet og personlig service

Vi vet det er skummelt å overlate sine kjæreste eiendeler til ukjente og setter derfor personlig og god service svært høyt i vårt firma. Vårt mål er at kunden skal kunne føle seg trygg på at flyttegodset er i trygge hender.

Vår ekspertise

Vi utfører alt av transportoppdrag og flyttetjenester både lokalt i Fredrikstad, nasjonalt og internasjonalt. Vi tilbyr små og store hasteoppdrag, faste oppdrag og vareleveranser for private kunder, bedrifter og offentlig sektor. Vi har kontor og samarbeidspartnere i Norge og Spania som kan bistå på transportetappene. Det er også faste vogntog som kjører mellom Norge og Spania hver måned som våre kunder kan bestille plass på. 

Avreisedatoer finner du her.

Våre biler

Tryggflytting stiller med transportmiddel og sjåfører tilpasset oppdragets størrelse.

Våre avdelinger

Vårt hovedkontor holder til i hyggelige lokaler i Rosenborgveien 2 i gamle Fredrikstad. Vi samarbeider med flere erfarne distribusjonsselskap i Norge og Spania som gjør flyttejobben og frakting av gods både trygt og effektivt for våre kunder.